ZAR JE MOGUĆE DA OVOLIKO GODINA IMA MILENA POPOVIĆ? Više od DECENIJE je mlađa od Igora, svi su u šoku
Milena Popović, Foto: Instagram

pažnja

ZAR JE MOGUĆE DA OVOLIKO GODINA IMA MILENA POPOVIĆ? Više od DECENIJE je mlađa od Igora, svi su u šoku

Na pogrešnoj strani desne ruke nosi tetovažu, tačnije potpis Olivera Ivanovića, koju je uradila pre 5 godina.

Objavljeno:

Milena Popović veliku pažnju privlači svojim izgledom, a ove detalje o njoj je malo ko znao.

Njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju, a tako je bilo i kada je atraktivna crnkinja na Instagramu objavila fotografiju na kojoj uživa u čaši vina u restoranu, piše Blic.

Na pogrešnoj strani desne ruke nosi tetovažu, tačnije potpis Olivera Ivanovića, koju je uradila pre 5 godina. Na drugoj ruci ima još jednu tetovažu koja kaže ljubav. Kako je Milena rekla, januar je za nju posebno težak mesec jer je ubijen njen tadašnji suprug Oliver Ivanović.

Milena Popović
foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

- Tetovirao sam njegov potpis posle njegove smrti, ne vidi se na fotografijama jer su slova jako mala. Utorak je godišnjica Oliverove smrti i nikad nije lako. Januar je za nas jedan od najtežih meseci. Nije lako, najviše zbog Bogdana, ali mi se spremamo za taj dan – rekla je Milena.

Milena Ivanović rođena je 26. maja 1983. godine. Nakon završene osnovne i srednje škole strast prema umetnosti vodila ju je na Filozofski fakultet u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirala je na odseku za istoriju umetnosti. Specijalizujući se za nacionalnu srednjovekovnu istoriju umetnosti, Milena je pokazala izuzetan talenat i posvećenost ovoj oblasti.

Podsetimo, Milena Popović je nedavno otkrila detalje svoje ljubavi sa Igorom Jurićem. Ona je istakla da ne veruje u ljubav na prvi pogled, ali verujem da se ljubav rađa iz vremena provedenog zajedno.

Priča o ljubavi Milene Ivanović i Igora Jurića je nedavno osvojila medijski prostor Srbije. Njihova veza je počela nakon što su se upoznali u jednoj televizijskoj emisiji. Milena, koja je izgubila supruga, i Igor, koji je doživeo gubitak deteta, pronašli su utočište jedno u drugom, stvarajući snažnu emotivnu vezu.

Ovaj par, koji sada već duže od godinu dana živi zajedno u Novom Sadu, blizu Spensa, postao je primer kako ljubav može procvetati čak i nakon najvećih životnih izazova. Izvor blizak paru tvrdi da Milena nikada nije izgledala bolje, a mnogi su primetili da joj ljubav izuzetno prija. Igor je bio razveden pre nego što je započeo vezu sa Milenom. Često je viđen sa njom na javnim mestima, iako su svoju vezu u početku držali daleko od očiju javnosti.

Poseban aspekt njihove veze je i odnos prema deci. Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan upoznati su sa njihovom vezom od samog početka. Često provode vreme zajedno, uživajući u porodičnim ručkovima i večerama.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/srpska info/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.